Pogledajte najnoviji trejler filma „Čuvari galaksije Vol. 3“

„Dugo smo bili odsutni, ali šta god se bude desilo, galaksiji još uvek trebaju čuvari“, ovim rečima Piter Kvil odnosno Star-Lord ponovo, nakon mnogo godina, stupa na scenu i u najnovijem trejleru filma „Čuvari galaksije Vol. 3“ (Guardians of the Galaxy Volume 3) nagoveštava uzbudljivu akcionu avanturu. Nastavak Marvelove sage stiže u domaće bioskope 4. maja ove godine.

Piter Kvil ne želi više da beži, ali još uvek je potresen od gubitka Gamore i rešen je da okupi tim oko sebe kako bio odbranio univerzum i spasao Roketov život. Ovo je misija koja bi, ako se ne završi uspešno mogla da dovede do kraja Čuvara galaksije, onakvim kakvim ih poznajemo.

Američki naučnofantastični film o timu superheroja snimljen je po istoimenom stripu i godine 2014. prvi put su se pojavili na velikom platnu kao „Čuvari galaksije“ kada ubrzo, kao ekipa Marvelovih kosmičkih heroja nalazi put do zaljubljenika u Marvelov univerzum. Film je nominovan za dve nagrade Oskra, od kojih i za onu u kategoriji Za najbolje vizuelne efekte.

Tri godine kasnije snimljen je i drugi deo „Čuvari galaksije Vol. 2″, a nakon toga deo ekipe se pojavljuje i u drugim Marvelovim ostvarenjima kao što su filmovi „Osvetnici: Rat beskraja“, „Osvetnici: Kraj igre“ i „Tor: ljubav i grom“ čineći Marvelov univerzum povezanim i objedinjenim.

Džejms Gan (James Gunn) ponovo je preuzeo rediteljsku palicu potpisujući se i ovaj put kao scenarista filma. Glumac Kris Prat (Crhis Pratt) kao Piter Kvil našao se još jednom na čelu galaktičke ekipe, dok Zoi Saldana (Zoe Saldana) kao Gamora, Dejv Bautista (Dave Bautista) kao Draks Razarač, Vin Dizel (Vin Diesel) kao Gruta i dva puta nominovan za nagradu Oskara Bredli Kuper (Bradley Cooper) kao Roket ponavljaju svoje, dobro poznate uloge.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock- Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.