„Džon Vik 4“ pretpremijerno 22. marta

Od danas su dostupne ulaznice za četvrti nastavak akcionog bioskopskog spektakla „Džon Vik 4“, koji u distribuciji Blitz filma, u bioskope stiže pretpremijerno u sredu, 22. marta ove godine u najprestižnijim bioskopskim formatima: IMAX 3D, 4DX, MX4D i ostalim bioskopskim formatima.

U Vikovom svetu sviće novi dan: nova pravila, nove ideje i novo upravljanje koje personalizuje sadistički frontmen Visokog stola, Markiz, kog igra Bil Skarsgor.

Kijanu Rivs vraća se u jednoj od svojih najprepoznatljivih uloga bivšeg atentatora, plaćenog ubice koji ovog puta otkriva put do pobede nad Visokim stolom – većem dvanaest gospodara zločina koji upravljaju najmoćnijom organizacijom podzemlja, i koja je za Vikovu glavu raspisala poternicu vrednu više miliona dolara. Ali, pre nego što Vik zasluži svoju slobodu, mora da se suoči sa novim neprijateljem i moćnim savezima širom sveta koji stare prijatelje pretvaraju u smrtonosne neprijatelje. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog sveta, film gledaoce vodi u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin.

U režiji Čada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Bejzila Ivanika i Erike Li u filmu još glume i Ijan Makšejn kao Vinston, Lens Redik kao Šaron, legendarni Lorens Fišbern, ali i akciona superzvezda i majstor borilačkih veština Doni Jen.

Za scenario su zaslužni Šej Haten i Majkl Finč. Kijanu Rivs, Luis Rosner, Dejvid Lič i Majkl Paseornek su izvršni producenti filma.

Džon Vik 4, u distribuciji Blitza, pogledajte u bioskopima od 22. marta u premium formatima.

Izvor: TOPFM-Blitz film PR
Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.