„Čuvari Galaksije“ dolaze u bioskope

U četvrtak, 4. maja, na repertoaru domaćih bioskopa naći će se treći nastavka Čuvara Galaksije – „Čuvari Galaksije: Volume 3“ – za čije pirkazivanje se karte već sada mogu pronaći na blagajnama domaćih bioskopa.

Reditelj Džejms Gan ponovo je, nakon šest godina, okupio ekipu glumaca Krisa Prata, Zoe Saldanu, Bredlija Kupera, Dejva Batistu i dr., koji repriziraju svoje uloge.
Dugo su bili odsutni, ali veruju da šta god da se desi, Čuvari su ipak potrebni galaksiji.
Piter Kvil ne želi više da beži, ali još uvek je potresen od gubitka Gamore i rešen je da okupi tim oko sebe kako bio odbranio univerzum i spasao Roketov život. Ovo je misija koja bi, ako se ne završi uspešno mogla da dovede do kraja Čuvara galaksije, onakvim kakvim ih poznajemo. Ipak, Gomora se vraća…

Poslednji trejler filma „Čuvari Galaksije: Volume 3“ započinje duhovitom sekvencom glavnog glumca Krisa Prata sugerišući još jedan zabavan naslov Marvelove franšize, uz neizostavne specijalne efekte, „Ja sam Star-Lord. Osnovao sam Čuvare. Upoznao sam devojku. Zaljubio se. Ta devojka je umrla. Ali onda se vratila. Kao totalni kreten.“

Zelenoputa Gamora, nabildaovani mutant Drakson, drski rakun Roket, drvenoliki Grut i glavni među njima Piter Kvil, poznatiji kao Star-Lord različitog su karaktera, ali prijateljskog raspoloženja i ujedinjenih inetresa.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock- Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.