Romantična komedija „Ponovo ljubav” stiže u bioskope

Na repertoar domaćih bioskopa 18. maja stiže romantična komedija sa Selin Dion, Prijankom Džoprom Džonas i Semom Hjuanom. Trejler za film „Ponovno ljubav“ odmah je šarmirao i osvojio publiku širom sveta! Kako i ne bi, kad se radi o ljubavnoj priči koju nikad ne biste očekivali.

Kako nasumična SMS poruka može da vas dovede do ljubavi vašeg života? Glavni lik, Mira, teško podnosi gubitak svog preminulog verenika i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov broj telefona. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu koji je nedavno raskinuo sa verenicom i potpuno je izgubio nadu da će pronaći ljubav svog života. Ipak, opčinjen Mirinim porukama, upušta se u avanturu i pronalazak neočekivane ljubavne prilike. Robu će u svom naumu pomoći – jedna, jedina i neponovljiva – Selin Dion, koja glumi samu sebe.

Kao dodatno iznenađenje, Selin u filmu neće imati samo filmsku ulogu, već će publika biti u prilici da čuje njenu novu muziku. Lik Mire na velikom platnu igra glumica, pevačica i Mis sveta 2000. godine – Prijanka Čopra (Baywatch, The Matrix Resurrections), dok je uloga Roba pripala Semu Hjuanu (Outlander, A Princess for Christmas). U trejleru filma se pojavljuje i Prijankin suprug Nik Džonas, muzičar i član benda Jonas Brothers.

Reditelj i scenarista filma je Džim Strouz (Grace Is Gone, The Winning Season, People Places Things) dok je glavna ideja filma preuzeta iz novele „Text For You“ nemačke autorke Sofi Kremer.

Izvor: TOPFM-Con Film PR
Foto: Bigstock- Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.