Ben Aflek u akcionoj misteriji „Hipnotisan“

Napeti akcijski triler reditelja Roberta Rodrigeza koji je film opisao kao „Hičkokov triler na steroidima“ sa oskarovcem Ben Aflekom u glavnoj ulozi čeka da vas hipnotiše od 1. juna u bioskopima širom Srbije, u distribuciji Blitz Filma.

Priča prati policijskog detektiva Danija Rurkea koji traži svoju nestalu ćerku Mini. Potraga će ga dovesti do saznanja da je njen nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac sa hipnotičkim moćima (Vilijam Fihtner). U nameri da pronađe svoju nestalu ćerku, Rurke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački banaka koje menjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje najosnovnije pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov sviet. Uz pomoć Dijane Kruz (Alis Braga), neverovatno nadarene proročnice, traži tajanstvenog čoveka za koga veruje da drži ključ pronalaska nestale devojke.

Dok se priča odvija, koherentnost ustupa mesto čistom uživanju. Rodrigez hrabro pomera granice, mešajući realnost i iluziju, ostavljajući nas zbunjene, ali i zabavljene.

„Hipnotisan“ već samim Rodrigezovim imenom obećava dobru zabavu, ali kad u glavnoj ulozi pronalazimo i višestrukog oskarovca Ben Afleka, stvari postaju još zanimljivije.

Originalna priča koja je retko viđena, kao centralni deo radnje u mejnstrim filmovima, gde se neverovatne stvari događaju u očima likova koji su pod uticajem hipnoze, a sve je popraćeno akcijskim segmentima po kojima je reditelj i poznat.

Ulaznice kupite online ili na blagajnama bioskopa.

Izvor: TOPFM-Blitz Film PR
Foto: Bigstock-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.