Prijanka Čopra i Sam Hjuan u filmu „Ponovo ljubav”

Na velikim platnima domaćih bioskopa od 18. maja bićemo u prilici da gledamo Prijanku Čopru i Sema Hjuana u ostvarenju „Ponovo ljubav“. U modernoj romantičnoj komediji prvi put debituje na velikom platnu i svetska zvezda Selin Dion, koja glumi samu sebe. Reditelj i scenarista filma Džim Strouz glavnu ideju filma preuzeo je iz novele „Text For You“ nemačke autorke Sofi Kremer.

Mira (Prijanka Čopra) teško podnosi gubitak preminulog verenika i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov broj telefona. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu (Sem Hjuan) koji je nedavno raskinuo sa verenicom i potpuno je izgubio nadu da će pronaći ljubav svog života. Ipak, opčinjen Mirinim porukama, upušta se u avanturu.

Robu u njegovom naumu da pronađe autorku dirljivih poruka pomaže veličanstvena Selin Dion. „Ponovo ljubav“ kreće sa prikazivanjem od 18. maja, a soundtrack filma obećava čak 5 novih pesama neponovljive muzičke zvezde, uz 6 starih hitova među kojima su It’s All Coming Back to Me Now, All by Myself i That’s the Way It Is.

Izvor: TOPFM-Con Film PR
Foto: Bigstock- Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.