Komedija „Pakleni provod“ stigla je u domaće bioskope

Komedija „Pakleni provod“ donosi urnebesnu priču o identitetu i samootkrivanju, te prati neobičnu grupu prijateljica u neočekivanoj, međunarodnoj avanturi.

Kada Odri (Ešli Park) poslovno putovanje u Aziju propadne, ona traži pomoć od svoje neobuzdane najbolje prijateljice iz detinjstva Lolo, i Kat, prijateljice sa fakulteta koja je postala zvezda televizijskih sapunica. Njima se neplanirano pridružuje i “Mrtvooka”, Lolina ekscentrična rođaka neobičnog izgleda. Njihovo epsko iskustvo bez granica postaje putovanje zbližavanja, prijateljstva, pripadnosti i divljeg razvrata koje otkriva univerzalnu istinu o tome šta zaista znači voleti i upoznati sebe.

Glavnu ulogu u ovom urnebesnom filmu tumači glumica Ešli Park, zvezda popularne serije “Emili u Parizu”, a uz nju, ekipu filma čine i sjajni koscenarista filma “Ludo Bogati Azijati” i producenti filmova: “Loše komšije”, “Apokalipsa u Holivudu” i “Neće moći ove noći”.

Pakleni provod donosi neograničenu količinu smeha, ali istovremeno ističe i važnost vrednosti na koje olako zaboravljamo suočeni sa brzim načinom života.

Izvor: TOPFM-Blitz Film PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.