Za mesec dana u bioskope stiže film „Gran Turismo“

Ostvarenje „Gran Turismo” koji u domaće bioskope stiže 10. avgusta, zasnovan je na istinitoj, uzbudljivoj priči Jana Mardenboroua, gejmera i obožavaoca Gran Turismo serijala.

Akciona drama na velike ekrane donosi istinitu priču o Janu, koji je 2011. godine između 90 hiljada igrača pobedio na takmičenju „GT Academy” i započeo profesionalnu vozačku karijeru sa samo 20 godina. Na velikom platnu bićemo u prilici da gledamo izuzetne glumce – Dejvida Harbura, Orlando Bluma i Arčija Madekvea, koji će nam približiti svet Gran Turisma i neverovatnih trka automobila.

Jan Mardenborou je tinejdžer koji po ceo dan igra Gran Turismo igre, uprkos negodovanju roditelja. Međutim, kad dobije priliku da učestvuje u takmičenju koje održava „GT Academy”, Jan će konačno dobiti šansu da svoje igračko iskustvo iskoristi za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih vozača!

Zasnovan prema istinitoj priči koju priča Jan Mardenborou (Arči Madekve), film je ultimativno ispunjenje snova mladog igrača igrice Gran Turismo. On je svojim igračkim sposobnostima osvojio niz Nisanovih takmičenja kako bi postao profesionalni vozač trkačkih automobila.

Reditelj filma je Nil Blamkamp, nominovan za Oskara i poznat po spektaklima poput „District 9”, „Elysium” i „ Chappie”. Kao scenaristi na adaptaciji istinite priče radili su Džejson Hol, nominovan za Oskara za film „American Sniper” i Zak Bejlin, nominovan za Oskara za filmove „King Richard” i „Creed III”.

Uz Arčija Madekvea, glumi i „spajsica” Geri Halivel Horner, a glumačku postavu predvode Dejvid Harbur („Stranger Things”, „Equalizer” i „Suicide Squad”) i Orlando Blum („Troja”, „Pirates of the Caribbean”, trilogija „Lord of the Rings” i „Hobbit”). Nesvakidašnji dodatak filmskoj ekipi je i sam Jan Mardenborou koji je na filmu radio kao službeni kaskader Arčiju Madekveu.

U bioskopima od 10. avgusta vas očekuje „Gran Turismo” sa bezbroj napetih vožnji, odlična glumačka ekipa, ali i iskrena ljudska priča o tinejdžeru koji je ostvario svoje dečačke snove. Od gejmera do vozača!

Foto: Bigstockphoto-Starfrenzy
Izvor: TOPFM-Con Film Srbija PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.