„Drakula: Buđenje zla“: Novi horor spektakl

„Drakula: Buđenje zla“ u distribuciji Blitz filma, usidrava se u bioskope 24. avgusta kao zastrašujuća horor adaptacija jednog od najmračnijih poglavlja Brema Stokera kroz ruku nadarenog reditelja Andrea Ovredala.

Jeziva priča o legendarnom biću, od koga se od davnina ledi krv u žilama, vraća se na velika platna u horor spektaklu koji će publici uliti strah u kosti.

Ovo ostvarenje donosi revolucionaran pristup legendarnom romanu „Drakula“, proživljavajući strahote Demetera, trgovačkog broda čija je sudbina bila zapečaćena. Unajmljen da preveze tajanstveni teret – pedeset neoznačenih drvenih sanduka – brod Demeter je 1879. godine započeo svoje putovanje, od Rumunije do Londona ali ono što je trebalo da bude rutinska plovidba ubrzo se pretvorilo u košmar za posadu.

Svake noći, neizreciv strah nadvija se nad brodom, dok ga tamne sile opsedaju i terorišu putnike. Andra Ovredal donosi suptilnu napetost i jezive prizore dok se posada broda bori za opstanak usred nemilosrdnog stvorenja, žednog krvi. Ovo okeansko putovanje pretvara se u pakao na vodi, a svaka noć donosi novi talas horora.

Sjajna glumačka postava uključuje Džona Brionesa, Stefana Kapičića, Nikolaja Nikolajeva, Vudija Normana, Martina Furulunda, Nikola Pasetija i Krisa Valija, dok su scenario pisali Bragi F. Šut i Zak Olkvič.

Foto: Bigstock/XArtProduction
Izvor: TOPFM-Blitz Film PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.