WhatsApp-ova najnovija beta verzija uvodi opciju pregleda administratora

WhatsApp uvodi „Admin Review“ opciju za grupne četove u najnovijoj beta verziji za Android. Ova nova funkcija omogućava administratorima grupa da efikasnije upravljaju svojim grupama, posebno kada nisu dostupni. Članovi grupe mogu prijaviti poruke administratorima kako bi se podstakla bezbednija i poštovanjem obasuta sredina unutar četa.

Kada se poruka prijavi, administrator može odabrati da je izbriše za sve ili preduzme odgovarajuće akcije na osnovu prijavljenog sadržaja, na primer, da ukloni pošiljaoca iz grupe. Poruke koje zahtevaju pregled se prikazuju u novom odeljku na ekranu sa informacijama o grupi. Svaki član četa može poslati poruku za pregled jednostavno pristupanjem opcijama poruke.

Uvođenjem „Admin Review“ opcije, administratori grupa dobijaju mogućnost da pažljivo prate grupu i kada nisu aktivno prisutni. Ova funkcija dodaje dodatni nivo sigurnosti i ojačava privatnost korisnika u interakcijama unutar grupe.

Ova funkcija postepeno se uvodi za WhatsApp beta testere koji instaliraju najnovije ažuriranje sa Google Play prodavnice, a očekuje se da će biti šire dostupna u narednim danima. Pored toga, WhatsApp takođe radi na unapređenju sigurnosnih mera putem e-mail adresa i uvodi animirane avatare kako bi poboljšao interakcije korisnika.

Foto: Bigstock-Ink Drop
Izvor: itvesti

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.