„After: Veliko finale ljubavnog serijala koji je očarao planetu

U sredu, 13. septembra od 19 časova u Cineplexx bioskopima očekuje vas Teens night događaj uz finalni deo svetski popularne franšize ,,After“.  Serijal je oduševio mlade širom planete.

Njihova veza zauvek ih je promenila, a mnogi se sada pitaju i da  li je ljubav nestala?

Peti i poslednji deo svetskog fenomena, otkriva kako Tesa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njenog znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima kreativnu blokadu i možda će morati da povrati značajan uspeh koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi.

Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvatati da je jedini način na koji može krenuti napred i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tesu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti. Od njihovog prvog susreta, Tesi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savete, uvereni da njihova ljubav ne zna za granice. Cena je, ipak, bila velika.

Izvor: Naxi Media, Cineplexx
Foto: Youtube printscreen

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.