Novi film Adama Sendlera obara sve rekorde

LOS ANGELES – JUN 10: Jackie Sandler, Adam Sandler at the „Murder Mystery“ Premiere at the Village Theater on June 10, 2019 in Westwood, CA

Poznati glumac Adam Sendler ima novi film sa najboljom recenzijom svih vremena.

Najnovi film Adama Sandlera za Netflix, „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah,“ je postigao izvanredan uspeh na Rotten Tomatoesu, što predstavlja prekretnicu u karijeri ovog glumca.

Iako je Adam Sandler tokom godina stvarao finansijski uspešne filmove, njegovo najnovije ostvarenje donosi promenu.

Nakon svoje izvanredne uloge u sportskoj drami „Hustle“ iz 2022. godine, Sendler se našao i u trci za prestižne filmske nagrade zahvaljujući ulozi u uzbudljivom trileru „Uncut Gems“ braće Safdie.

Međutim, njegov najnoviji film predstavlja nešto potpuno drugačije. Ovaj put, Sandler je i producent filma, a  pridružile su mu se i njegove dve ćerke, Sadie i Sunni, što čini ovaj projekat posebnim i ličnim za glumca.

Film „You Are So Not Invited“ trenutno ostvaruje izvanrednu ocenu od 96% na platformi za prikupljanje recenzija, što je impresivan napredak u odnosu na prethodni Sandlerov film „Hustle“ iz prošle godine, koji je dobio ocenu od 93%.

Ovo je četvrti put da je Sandlerov film zaslužio ocenu iznad 90% na platformi Tomatometer, prethodno ostvarivši taj uspeh sa „Hustle,“ „The Meyerowitz Stories (New and Selected),“ i „Uncut Gems.“

Foto: Bigstock, kathclick

Izvor: Naxi media, The Direct

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.