DC spektakl: Predstavljamo trejler za „Akvamen i Izgubljeno Kraljevstvo“

Napokon je stigao dugoočekivani, prvi trejler novog DC spektakla, studija Warner Bros., koji će se prikazivati u bioskopima od 21. decembra.

Film režiraju Džejms Van kao i sam Akvamen, odnosno Džejson Momoa, koji se zajedno sa Patrikom Vilsonom, Amber Heard, Jaijom Abdul Matinom II i Nikol Kidman vraća u nastavku hit filma Akvamen iz 2018. godine, koji je globalno postao najprofitabilniji DC film svih vremena.

S obzirom na to da Crni Manta nije uspeo da pobedi Akvamena u prvom susretu, njegova potreba da osveti očevu smrti ga neće zaustaviti i učiniće sve da ga zauvek uništi. Ovog puta, Crni Manta je jači nego ikada pre, posedujući moć mitskog Crnog Tridenta, koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga porazio, Akvamen se okreće svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantisa, kako bi sklopili neobičan pakt. Zajedno će morati da prevaziđu svoje razlike ukoliko žele da zaštite kraljevstvo i spasu porodicu Akvamena, kao i svet od potpune propasti.

Džejson Momoa tumači ulogu Artura Karija – Akvamena, koji sada balansira između svojih obaveza kao kralja i novopečenog oca. Patrik Vilson igra Orma, polubrata i njegovog neprijatelja, koji sada mora da postane njegov saveznik; Amber Herd je Mera, kraljica Atlantisa i majka naslednika trona; Jaija Abdul Matin II je Crni Manta, koji više nego ikad pre želi uništiti Akvamena, a Nikol Kidman je Atlana, moćni vođa i majka sa srcem ratnice. U svojim ulogama se takođe vraćaju Dolf Lundgren kao Nereus i Rendal Park kao dr. Stiven Šin.

Izvor: Top Fm, Blitz promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.