The White Lotus: Ko će se vratiti u 3. sezoni i kada možemo da očekujemo premijeru?

Kako su prve dve sezone serije „Beli lotos” Majka Vajta snimane u odmaralištima Four Seasons na Havajima i Italiji, moguće je da će se sezona 3 odigrati u jednom od četiri objekta luksuznog hotelskog giganta na Tajlandu, koji se nalaze u Bangkok, Čijang Maj, Koh Samui i Zlatni trougao.

Odmarališta Four Seasons na Tajlandu su raspoređena po gradu, zemlji, džungli i plaži, dajući ekipi ove ekstremno popularne serije dosta okruženja za igru, preneo je ove godine Variety.

Pre emitovanja finala druge sezone, Dženifer Kulidž je zvanično bila najveća zvezda serije. Zajedno sa  suprugom Gregom, koga igra Džon Griz, Tanja je jedini glavni lik koji se do sada pojavio u obe sezone.

„Beli Lotus” je osvojio 10 Emi nagrada za svoju prvu sezonu, uključujući i nagradu za sporednu glumicu Dženifer Kulidž, koja je ponovila svoju ulogu Tanje MekKuoid u drugoj sezoni na Siciliji. Ranije ove godine, Kulidž je osvojila Zlatni globus za drugu sezonu.

Međutim, finale druge sezone bio je kraj puta za Kulidžov lik, ali se uveliko spekuliše da bi ponovo mogla da postane deo tima.

Govoreći za Deadline, kreator Majk Vajt rekao je: „Dženifer je moja prijateljica i svi su je voleli u prvoj sezoni, a ja sam rekao: ‘Ne mogu da idem u Italiju bez Dženifer.’ A možda je to još uvek slučaj. Kao, možda ni ti ne možeš da odeš u Japan bez Dženifer. Ima toliko zabavnih glumaca sa kojima smo do sada radili, tako da se sve  svodi na to ko je dostupan.“

Pretpostavka je da će se nova sezona emitovati počpetkom 2024. godine, ali se i o tome još uvek spekuliše.

Do tada, ako već niste, obavezno gledajte seriju koja je trenutno jedna od najpopularnijih na striming platformi Hbo MAX.

Izvor: Top Fm, Variety, Digital spy
Foto: Youtube printscreen

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.