Vreme je za novu igru: Čuvena „Testera“ ponovo u bioskopima

Obožavaoci franšize „Saw“ danas imaju razlog za slavlje.

U distribuciji Blitz Filma danas stiže još uzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak u istoriji SAW franšize – SLAGALICA STRAVE X (Saw X).

Jedna od najboljih triler misterija, horor franšiza, donosi novi nastavak koji otkriva nepoznato poglavlje u Jigsaw-ovoj najosobnijoj igri, donoseći povratak Džona Kramera, ikone horora otelotvorene od strane izvanrednog Tobina Bela.

U novom nastavku horor franšize, ovog puta, susrećemo bolesnog i očajnog Džona Kramera koji, suočen sa neizbežnim, odlučuje krenuti na hrabro i eksperimentalno putovanje u Meksiko. Tamo se podvrgava rizičnom medicinskom postupku u nadi da će pronaći čudo koje će izlečiti njegovu tešku bolest. Ipak, umesto olakšanja, Džon otkriva da je cela operacija zamišljena kao podla prevara, usmerena na iskorišćavanje najugroženijih ljudi. Sa novim ciljem i dubokim osećajem nepravde, zloglasni serijski ubica, Džon Kramer, vraća se svom zanatu. Ovaj put, suočava se sa prevarantima na svoj prepoznatljiv način – kroz podmukle, bolne i lukave zamke koje će testirati granice ljudske izdržljivosti, kao i morala. Kroz intrigantnu i jezivu priču, publika će biti u neizvesnosti do kraja, pokušavajući da razotkrije tajne koje leže duboko u srcu ove smrtonosne igre.

Bioskopi širom Srbije spremili su Horor večeri u kojima će fanovi ovog žanra imati priliku da uživaju u „Slagalici Strave X“ ali i poklonima koji očekuju najsrećnije!

Izvor: TOPFM, Blitz film PR
Foto: Youtube printscreen

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.