Bili Ajliš o novom albumu i nastupima: Cela porodica je u poslu

Kalifornijska pop senzacija i njen saradnik/brat Finneas bili su gosti na Jimmi Kimmel Live-u, gde su otkrili da značajni talenti njihove porodice prevazilaze muziku.

Dok je na turneji, O’Konel stariji radi iza kulisa. U startu je vozio kombi, a sada on postavlja stolariju na turneji, kaže Ajliš.„Neće nikome u ekipi reći svoje puno ime ekipe jer ne želi da bilo ko na turneji zna da je u srodstvu sa mnom“, oduševljeno je prokomentarisala pevačica.

Tata Bili Ajliš ne želi da čuje reč „nepotizam“ izgovorenu u njegovom prisustvu. „On uopšte ne želi nikakav poseban tretman“, objašnjava ona. Na pitanje da li mama radi ozbiljnije poslove tako što zaprlja ruke Bili je objasnila da nije baš tako i da joj ona samo pruža podršku.

Brat i sestra su takođe dali čuvenom voditelju uvid u njihove svađe, do kojih obično dolazi zbog muzike, ali i drugih stvari. Ipak, istakli su da se to ređe dešava sada kada više nisu deca.

Takođe, Bili je pričala o pisanju pesama, a našalila se tako što je izjavila da je „Bad guy“ najgluplja pesma na svetu.

– Pesma, hit broj 1 na Billboard Hot 100 u 2019, „trebalo bi da bude glupa“. To je čin „trolovanja“, nasmejala je pevačica fanove.

Pevačica je izdala dva albuma „When We All Fall Asleep, Where Do We Go“ i „Happier Than Ever“, a sada je najavaila da brat i ona napreduju ka trećem.

– Snimali smo celu kreaciju sledećeg albuma na kojem radimo- zaključila je ona.

Izvor: TOPFM-Billboard
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.