Rakuten Viber uveo Viber Plus premijum servis za korisnike u Srbiji i Bosni i Hercegovini

Viber je i dalje besplatan i uvek će biti, a Viberov novi mesečni pretplatni servis nudi
vrhunsko iskustvo korišćenja mesindžer aplikacije bez reklama, sa nevidljivim modom,
mogućnošću čitanja glasovnih poruka, neograničenim pristupom stikerima i brojnim drugim funkcionalnostima.

Globalni lider u privatnoj i bezbednoj razmeni poruka i glasovnoj komunikaciji od danas je uveo Viber Plus za korisnike aplikacije u Srbiji i Bosni i Hercegovini,mesečnog pretplatnog servisa koji će im ponuditi više premijum funkcionalnosti. Sve ostale standardne i
do sada svakodnevno korišćene usluge i funkcionalnosti Viber aplikacije će i dalje biti besplatne za sve korisnike širom sveta.

Viber trenutno pruža široki asortiman funkcionalnosti koje obezbeđuju privatnost i zaštitu kroz više razvijenih vidova kontrole po ličnom izboru. Pretplatnički servis Viber Plus će korišćenje Vibera učiniti još prijatnijim time što će korisnicima pružiti mogućnost da se reklame unutar aplikacije ne prikazuju.

Za samo $1.99 (jedan američki dolar i devedeset devet centi) mesečno, pretplatnici Viber Plus uslugeneće viđati reklame u svojim prepiskama, a moći će da uživaju i u ekskluzivnim uslugama poputmogućnosti čitanja glasovnih poruka, nevidljivog režima, velikog izbora svojih reprezentativnih ikonica, personalizovane tehničke podrške 1-na-1 i neograničenog preuzimanja stikera, uz brojne dodatne funkcionalnosti koje će naknadno biti dostupne.

U cilju obezbeđivnja dodatne privatnosti i lakoće komuniciranja na Viberu, “nevidljivi režim” će pružiti dodatni nivo diskrecije koji će korisnicima dati mogućnost da čitaju poruke a da pritom pošiljalac nema evidenciju da je ona pročitana ili da li je primalac trenutno na mreži – dok bi korisniku status ostalih kontakata bio vidljiv. Mogućnost iščitavanja glasovnih poruka korisnicima Viber Plusa olakšaće komunikaciju, ukoliko nisu u mogućnosti da u bučnom ambijentu preslušaju poruku koja im je stigla, ili ne žele to da rade, kako niko drugi ne bi čuo – Viber će to učiniti za njih i kreirati transkript glasovnih poruka.

Kako bi isprobali ovaj novi servis, korisnici koji budu imali pristup će to moći da urade klikom na “Još” u donjem desnom uglu ekrana aplikacije. Sve funkcionalnosti koje su bile dostupne pre uvođenja ovog pretplatničkog paketa, kao što su slanje tekstualnih poruka i pozivanje, biće i dalje potpuno besplatne za korišćenje.

“Redovno istražujemo koje bi nove funkcionalnosti učinili iskustvo korišćenja aplikacije još jednostavnijim i zabavnijim”, naglasio je Ofir Ejal (Ofir Eyal), globalni izvršni direktor kompanije Rakuten Viber. “U tom smislu, Viber Plus će svojim korisnicima omogućiti vrhunsko iskustvo i pružiti im uvid u seriju novih i uzbudljivih funkcionalnosti koje ćemo nadalje predstavljati. Ovo predstavlja samo početak za sve što će Viber Plus nuditi u budućnosti!”

Premijum servis Viber Plus trenutno je, osim Srbije i Bosne i Hercegovine, dostupan u Češkoj Republici, Crnoj Gori, Švajcarskoj, Kuvajtu, Australiji, Švedskoj, Austriji, Indiji, Italiji, Filipinima, Mijanmaru, Vijetnamu, SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu, Belgiji i Francuskoj – dok će se uvođenje u više zemalja vršiti na periodičnoj osnovi.

Izvor: TOPFM-Providence – Viber PR
Foto:  Bigstock/bigtunaonline

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.