Senzacionalni plesni šou: Sara Jo bira najbolje plesače regiona

Pop zvezda Sara Jo u naredna dva meseca biće deo velikog muzičko – plesnog projekta, na kome će biti izabran najbolji plesač u regionu. Sara će tu odluku doneti uz pomoć svog emotivnog partnera, proslavljenog slovenačkog koreografa i plesača Žige Sotlara.

Pred ovim ljubavnim parom veliki je zadatak i poslovni izazov – zajedno će biti na čelu najvećeg regionalnog plesnog događaja pod nazivom “MTIKTOK Dance akademija”, visokobudžetnog online formata u kojem će u naredna dva meseca talenti iz celog regiona moći da učestvuju u takmičenju za najbolje plesače! Prvi korak biće da odgovore na danas postavljen Tik Tok challenge, tako što će snimiti svoju koreografiju na Sarinu pesmu “Tako hodam”.

Ovaj izazov trajaće mesec dana, a žiri koji čine Sara i Žiga, ali i najpoznatiji slovenački tiktoker Kuxala, od svih prijavljenih izabraće trideset najboljih koji će se takmičiti u polufinalu i finalu na posebno osmišljenom događaju u prestonici Slovenije – u Ljubljani! Pobednik ovog takmičenja osvojiće titulu najboljeg i novčanu nagradu od čak 3000 evra.

Kako izgleda TikTok challenge saznajte OVDE!

Ovo je inače druga sezona MTIKTOK Dance akademije, a kako su se Žiga i Sara snašli u prvoj sezoni kao žiri pogledajte OVDE.

Izvor: TOPFM
Foto: Naxi media, Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.