Squid Game se u novembru vraća na Netfliks, ali ne u formi koja nam je svima poznata

Čuvena robotska lutka Squid Game ponovo se vraća na Netfliks, ali ovog puta nećemo gledati nastavak čuvene serije, već ćemo dobiti priliku da pratimo rijaliti šou.

Novi tizer za rijaliti takmičarsku seriju Skuid Game „The Challenge“ obećava „najveće takmičenje“ ikada, jezive setove, jezive kostime i da, tu nakaznu džinovsku lutku. Sve će to izgledati veoma poznato ljubiteljima Netfliks trilera na kojem je šou zasnovan, jer sve izgleda praktično izvučeno direktno iz seta Squid Game.

Drugim rečima vreme je da se ponovo igra „Red Light, Green Light“.

Kao u izmišljenoj seriji, Squid Game: „The Challenge“ će predstaviti 456 stvarnih igrača koji će ući u takmičenje u potrazi za nagradom koja će im promeniti život- nagradom od 4,56 miliona dolara (minus nasilne smrti).

Dok se takmiče kroz seriju igara inspirisanih originalnom emisijom — plus iznenađujućim novim dodacima — njihove strategije, savezi i karakter biće stavljeni na probu dok će konkurenti biti eliminisani oko njih. Kao što jedan takmičar kaže u tizeru, „4,56 miliona dolara? Ljudi rade mnogo gore za mnogo manje.“

Izvor: Naxi Media, Entertainment
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.