Timoti Šalame kao Vili Vonka: Svi smo nestrpljivi da ga vidimo u ovom izdanju

Posao pravljenja čokolade je daleko teži nego što se čini, a kartel slatkiša ne pozdravlja Vilija, koji se neće zaustaviti ni pred čim da zadrži svoju klijentelu za sebe. Međutim, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj i briljantnoj, često van kutije (ili šeširu!) genijalnosti, i pomoći nekoliko sjajnih prijatelja — posebno, bistre mlade devojke po imenu Nudl — Vili postaje odlučniji nego ikada da iskoristi svoj talenat i istrajnost da ostvari svoj san. U ovoj očaravajućoj, ukusnoj i ponekad opasnoj avanturi,

Timoti Šalame dočarao je Vilija Vonku, lika iz omiljenog romana Roalda Dala „Čarli i fabrika čokolade“. Film je prednastavak Čarlija i fabrike čokolade, a režirao ga je Pol King, reditelj hit filmova o medvedu Padingtonu, po scenariju koji je napisao sa Simonom Farnabijem.

Zvezdana postava garantuje pravi praznični spektakl jer se osim neodoljivog Šalamea, u filmu pojavljuju i Roven Atkinson, Olivija Kolman, Kigan-Majkl Ki, Paterson Džosef, Mat Lukas, Metju Bajnton, Seli Hokins, Džim Karter i Tom Dejvis.

Verujemo i da će sve posebno oduševiti i nova uloga Hju Granta, koji je u filmu dočarao Uma-Lumpu.

Fenomenalna priča namenjena je baš svim generacijama, a dobra vest je i da će najmlađi moći da uživaju u sinhronizovanoj verziji. Premijera se očekuje u decembru, a mi vam predstavljamo trejler filma koji svi željno iščekuju.

Izvor: TOPFM-Blitz film PR
Foto: Youtube printscren

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.