Evo kada stiže OnePlus 12

OnePlus proslavlja desetu godišnjicu velikim događajem u Kini 4. decembra, kada će OnePlus 12 pametni telefon biti predstavljen lokalnoj publici. Globalno lansiranje je planirano da se desi negde u januaru 2024. godine, prema informacijama izvora Max Jamboor-a, koji ima odličan dosije sa OnePlus dojavama.

Procurela informacija sugeriše dolazak „OnePlus 12 serije“ što znači da će biti više od jednog telefona. Da li će biti moćniji 12 Pro ili umereniji 12R, to još uvek nije jasno. Takođe se spominje mogućnost verzije Lite- a, a  u svetu glasina mogućnosti su beskrajne.

OnePlus 12 se očekuje da da ima 6,82″ LTPO ekran, razvijen od strane BOE-a, sa maksimalnim osvetljenjem od 2.600 nita. Takođe se očekuje nova trostruka kamera sa glavnim senzorom od 48 MP dual-layer Lytia 808 kompanije Sony, 3x telefoto kamerom sa senzorom od 64 MP OmniVision OV64B, i ultra-širokokutnom kamerom od 48 MP.

Telefon će verovatno imati Snapdragon 8 Gen 3 čipset i podršku za punjenje od 100w putem kabla, barem u Kini. Moramo sačekati do januara da bismo saznali da li je OnePlus rešio pitanje funkcionisanja SuperVOOC adaptera u 110V utičnicama ili će američka varijanta ponovo imati nešto smanjenu brzinu punjenja kao OnePlus 11.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-LGreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.