Ovacije na pretpremijeri filma IGRE GLADI – BALADA O PTICI PEVAČICI I ZMIJI

Brojna publika oduševljena je novim filmom popularne franšize.

Film koji izaziva pažnju brojnih fanova širom sveta, „Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“, pretpremijerno je prikazan 15.11.2023. na CineFan događaju u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd – Ada Mall, Novi Sad – BIG, Pančevo – BIG, Zrenjanin – BIG). Mnogobrojni influenseri i predstavnici medija uživali su u najnovijem ostvarenju ove popularne franšize, koja je povela publiku na uzbudljivo putovanje kroz svet „Igara gladi“.
Među posetiocima su bili, između ostalog, pevači Filari i Lamia, mladi popularni pisac Stevan Daničić, voditelj Nemanja Kostić, kao i mnogi drugi.

Najsrećniji posetioci dobili su priliku da osvoje poklone iz filma, među kojima je i 16 knjiga najnovijeg nastavka romana Suzan Kolins “Igre gladi”, u izdanju Vulkan izdavaštva. Uz piće dobrodošlice u Cinema Baru, bioskopski ugođaj je bio kompletan.

Nova priča vodi publiku 64 godine unazad, na 10. godišnjicu poznatih “Igara gladi”. U centru priče je Koriolanus Snou, koji u tom trenutku nije bio negativac, već 18-godišnjak koji postaje mentor Okruga 12. Njegov život postaje veoma dramatičan kada upozna Lusi, koja je predodređena da postane žrtva “Igara gladi”. Ovaj film nam donosi nove uvide u svet „Igara gladi“ i pruža nam priliku da bolje razumemo Koriolanusa Snoua pre nego što je postao negativac. Ova nezaboravna avantura kroz Panem drži publiku “prikovanom” za ekran dok prati avanture Koriolanusa i Lusi u njihovoj borbi za preživljavanje. Uloge tumače: Rejčel Zegler (“Priča sa Zapadne strane”), Tom Blajt (“Billy the Kid”), Vajola Dejvis (“Služavke”,
“Kako se izvući sa ubistvom”), Piter Dinklidž (“Igra prestola”, “Sirano”).

Izvor: TopFM, Blitz film Srbija promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.