Rich: Poslušajte novu party himnu Maxa Barskiha

Max Barskih je najpoznatiji ukrajinski pop izvođač u poslednjih nekoliko godina, a upravo je objavio ultimativan novogodišnji hit pod nazivom „Rich“.

U muzičkom smislu pesma je inspirisana elektro, synth, disko zvukom osamdesetih godina. Ovaj energičan dens singl nas uvodi u praznično raspoloženje koje će kulminirati krajem godine.

„Rich“ je pesma pravljena upravo za odlične žurke, a kao takva sigurno će postati jedna od omiljenih baš kao što je to slučaj sa party bangerima Bruna Marsa, Michaela Jacksona, Marka Ronsona ili Davida Guette.

Singl „Rich“ prati atraktivan video spot u kom se Max Barskih pojavljuje u ulogama faraona, kao kralj Lui XIV, „vuk sa Vol Strita“ pa čak i kao čovekoliki majmun u reinterpretaciji jedne od čuvenih scena iz filma „Odiseja u svemiru 2001“. Video je veoma efektan prepun plesa, zlatnih šljokica, impresivnih kostima i scenografije.

Max je etablirani umetnik koji je poslednjih godinu dana ekskluzivac izdavačke kuće Warner Music a internacionalni uspeh je postigao albumom „Зорепад (Starfall)“. U periodu od 2011. do 2021. više puta je dobio MTV video nagradu. Pesme „Ya Boleyu Toboy“ i „I Wanna Run“ su 2013. godine postigle izuzetan komercijalni uspeh a našle su se u reklami za Pepsi.

Upečatljivi refren i neodoljivi ritam učiniće da pesma „Rich“ zauzme posebno mesto u vašoj plejlisti.

Izvor: TOPFM, Mascom
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.