Svi žele da pročitaju memoare Britni Spirs: Za nedelju dana prodato više od milion primeraka

Memoari Britni Spirs pod nazivom „The Woman in Me“ su postigli značajan uspeh nakon njihovog izlaska na tržište. U prvoj nedelji prodaje, knjiga je ostvarila izuzetan rezultat, posebno na tržištu Sjedinjenih Američkih Država.

U SAD-u, memoari su prodani u ukupno 1,1 milion primeraka, što obuhvata prednaručivanja, štampana izdanja, audio knjige i elektronske verzije. Od tog broja, 418 hiljada primeraka činile su štampane kopije, preneo je Deadline.

Britni Spirs je izjavila: „U memoarima „The Woman in Me“ sam utkala svoje srce i dušu, i izuzetno sam zahvalna svojim fanovima i čitaocima širom sveta zbog njihove bezuslovne podrške.“ Ova izjava je dala uvid u autoričinu zahvalnost prema svojoj publici zbog podrške koju je dobila.

Statistički gledano, memoari Britni Spirs pod nazivom „The Woman in Me“ nisu najprodavaniji memoar  u 2023. godini. Jedan od glavnih problema je činjenica da Britni Spirs odbija da daje bilo kakve intervjue u vezi sa svojim memoarima.

Među najprodavanijim memoarima nalaze se memoari kao što su „Spare“ princa Harija, koji je prodat u 1,6 miliona primeraka u prvoj nedelji, kao i „A Promised Land“ Baraka Obame i „Becoming“ Mišel Obame.

Ono što ide u prilog Britni Spirs je da su njeni memoari izazvali povećani interes za njenu muziku. Više ljudi strimuje njene pesme nego pre izlaska ovog dela.

Izvor: TOPFM-Deadline
Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.