PRAZNIČNA KOLEKCIJA: Božićni filmovi koje možemo da pogledamo na HBO Max-u u decembruČUDO OD ĐUMBIRA (Gingerbread Miracle)

HBO MAX PREMIJERA: 7. decembar

HBO PREMIJERA: 7. decembar u 20:00

2021 | dramedy | film

Aja i Aleks, drugovi iz srednje škole, rade zajedno tokom Božića kako bi prodali meksičku pekaru njegovog ujaka poznatu po medenjacima za koje korisnici veruju da ispunjavaju želje. Igraju Merit Paterson i Džon Eker.

BOŽIĆ SA PRIJATELJIMA (We Need a Little Christmas)

HBO MAX PREMIJERA: 14. decembar

HBO PREMIJERA: 14. decembar u 20:00

2022 | dramedy | film

Džuli, žena koja se suočava s prvim Božićem kao majka udovica, zavoli svoju novu komšinicu, Ajrin, čiji unuk služi vojsku. Dok obnavlja svoj život, Džuli odluči da Ajrin pokloni najveći mogući božićni poklon.Maraja Keri: Sve što želim za Božić si ti (Mariah Carey: All I Want For Christmas Is You)

HBO MAX PREMIJERA: 21. decembar

HBO PREMIJERA: 21. decembar u 20:00

2017 | animirani film

Kad mlada Maraja u prodavnici kućnih ljubimaca vidi drago malo štene po imenu „Princeza“, odjednom tačno zna šta želi za Božić. Pre nego što se njena božićna želja ispuni, ona mora da dokaže da može da čuva psa svog ujaka, Džeka, otrcanu bitangu, u stvari, najgoreg psa u okrugu! Džek na urnebesan način okreće naglavačke savršene pripreme Maraje i njene porodice za praznike. To nije bio baš Božić kakav je priželjkivala… već više nego što je ikada želela. Zasnovan na kultnoj božićnoj pesmi i istoimenoj popularnoj ilustrovanoj knjizi, „Maraja Keri: Sve što želim za Božić si ti”, s Marajinom muzikom i naracijom, biće omiljeni porodični film u godinama koje dolaze..

Izvor: TopFM
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.