BEEF: Još jedna Netfliksova serija za preporuku

Američka drama „Beef“ (Zavada) debitovala je na Netflixu početkom prethodne godine, a ove godine je osvojila čak tri Zlatna globusa.

Serija je trijumfovala u kategoriji najbolje miniserije, antologijske serije ili TV filma, dok su Steven Yeun i Ali Wong osvojili nagrade za najboljeg glumca i glumicu.

Serija je odmah nakon izlaska privukla ogromnu pažnju Netflixovih pretplatnika. Tokom nekoliko sedmica, a recenzije gledalaca su izuzetno pozitivne – na IMDb-u ima ocenu 8/10, dok na Rotten Tomatoesu ima 98%.

Priča prati dva potpuna stranca u Los Anđelesu koja ulaze u dugotrajni konflikt nakon saobraćajnog incidenta na parkingu prodavnice. Sukob se zahuktava od trenutka kada Deni svojim kamionetom gotovo udari u terenac kojim upravlja Ejmi. Međutim, priča prevazilazi običan sukob na putu. Deni, koga tumači Steven Yeun, je radnik koji se bori za egzistenciju, dok je Ejmi (Ali Vong), samostvorena žena s idiličnom porodicom. Njihova, na početku bezazlena svađa postaje opsesivna osveta koja ne samo da obuzima svakog od njih, već i utiče na živote njihovih najbližih.

Izvor: Top FM
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.