Čuveni tinejdžerski film Britni Spirs biće dostupan na Netfliksu

Netfliks je objavio da će “Crossroads (Nismo više klinke)“, film iz 2002. godine, u kojem glavnu ulogu tumači Britni Spirs, biti dostupan za gledanje na ovoj popularnoj striming platformi.

Prvi film u kojem je neponovljiva Britni Spirs ikada glumila dosad nije bio dostupan na striming platformama, ali uskoro će se to promeniti. Sa zadovoljstvom najavljujemo da će „Crossroads“ napokon biti dostupan na Netfliksu od 15. februara 2024. godine, što nije slučajno jer je taj datum isti kada je film premijerno prikazan 2002. godine, preneo je „Billboard“.

Film je inspirisan Britninom idejom i prati priču o tri prijateljice iz detinjstva (Spears, Manning, Saldaña) koje su zbog različitih okolnosti bile udaljene jedna od druge. Na dan mature, ponovno se sastaju kako bi iskopale svoju „kutiju želja“ i započele putovanje preko celog kontinenta, obnavljajući svoje prijateljstvo.

Fanovi sa oduševljenjem čekaju trenutak kada će film postati dostupan, iako ne kriju da su razočarani jer je Britni bila striktna kada je istakla da se više neće vratiti u muzičku industriju.

Izvor: TOPFM- Billboard
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.