“Oskar revija” od danas u bioskopima

“Oskar revija” očekuje ljubitelje sedme umetosti u CineStar bioskopima od 25. do 31. januara. Najlepši filmski period u godini donosi izbor priznatih naslova za najpoznatiju filmsku nagradu na svetu koja se dodjeljuje od 1929. godine. U trci za ovogodišnje nagrade nalazi se niz naslova koji intrigiraju, provociraju, podstiču na razmišljanje, izazivaju emocije.

Izdvajamo tri filma koja su se ove godine izdvojila, a ako ih još niste pogledali pravo je vreme za to.Film “Ubistva pod cvetnim mesecom” Martinu Skorseseu je doneo već desetu nominaciju za Oskara u kategoriji najboljeg reditelja, dok je film o indijanskom plemenu zaradio također 10 nominacija.

“Openhajmer” je epski triler Kristofera Nolana koji je ove godine peti put nominovan za najboljeg reditelja, a Openhajmer može da se pohvali s čak 13 nominacija.

“Barbi” koja je privukla milionsku publiku u bioskope, film rediteljke Grete Gerdvig i s Margot Robi u glavnoj ulozi, ima čak 8 nominacija – za najbolji film, za najbolju sporednu žensku ulogu, najbolju mušku sporednu ulogu, najbolji prilagođeni scenarij, najbolju kostimografiju, čak dva muzička broja “I’m Just Ken”i “What Was I Made For?” te finalno, za najbolju produkciju.

Izvor: Top FM, Pro PR
Foto: Youtube printscreen

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.