SZA će nastupiti na dodeli Gremi nagrada

SZA je ovogodišnji lider u nominacijama i to sa devet nominacija, uključujući album, ploču i pesmu godine.

Trebalo bi I da nastupi na televiziji, objavio je CBS u ponedeljak (29. januara). Ovo će za nju biti drugi nastup na Gremi televizijskom programu. Prvi put je nastupila pre šest godina, kada je bila nominovana za najboljeg novog umetnika. Pevala je „Broken Clocks“, pesmu sa svog debitantskog studijskog albuma Ctrl.

Dodela Gremi nagrada JE zakazana za nedelju, 4. februara, u Cripto.com Areni u Los Anđelesu.

Lider u nominacijama uglavnom nastupa na televiziji, ali ne uvek. Bijonse, koja je vodila nominacije prošle godine, odlučila je da ne nastupi. Ona je takođe odbila da nastupi pre tri godine, kada je vodila nominacije. Džej Zi i Kendrik Lamar takođe nisu nastupili kada su bili lideri nominacija 2018. i 2019. godine. Najpoznatije je da Majkl Džekson nije nastupio 1984. godine kada je postao prvi umetnik koji je osvojio osam nagrada u jednoj noći.

SZA je nominovana za devet nagrada, uključujući svaku od tri velike nagrade – album, ploču i pesmu godine. Smatra se da je njen album SOS u tesnoj trci sa „Midnights“ Tejlor Svift i The Record Boygenius za album godine.

SZA je 10. izvođač koji je najavljen za ovogodišnji televizijski program. Nastupiće i Olivija Rodrigo, Bili Ajliš i Dua Lipa.

Izvor: TOPFM- Billboard
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.