U 2024. godini Samsung će se fokusirati na performanse i AI

U skladu sa idejom da je početak godine vreme i za donošenje novih odluka, kompanija Samsung je objavila svoje planove, otkrivajući strateške prioritete, a uključujući i težnju ka „super-gap tehnologijama“ kako bi održali konkurentsku prednost u 2024. godini i kasnije. Samsung želi da ojača svoju konkurentnost kroz „tehnološku superiornost i prilagodljivost budućim promenama“.

Rukovodioci su naglasili „strategiju prvenstva kupca“ za mobilnu, kućnu tehniku i softverske sekcije Samsunga, sa fokusom na performanse i kvalitet. Takođe su pozvali čiparsko poslovanje konglomerata da unapredi svoj položaj na tržištu poboljšanjem i proširivanjem tehnološkog jaza sa svojim konkurentima.

Dodatno, pozvali su na proaktivne mere za suočavanje sa budućim promenama u tehnološkom pejzažu, poput veštačke inteligencije, ekoloških praksi i „inovacija u načinu života“, šta god to značilo. Zanimljivo je što traže primenu generativne veštačke inteligencije u radnim procesima.

U vezi s tim poruka je da je neophodno pronaći revolucionaran način rada i iskustvo sa uređajima primenom generativne veštačke inteligencije. Prelazeći iz prošlih pasivnih zelenih reakcija, trebalo bi da napravimo fundamentalan pomak u razmišljanju i otkrijemo zelene proizvode budućnosti.

Očekuje se da će Galaxy S24 porodica biti posvećena veštačkoj inteligenciji, tako da je to pokriveno sa strane mobilnih uređaja.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/Nessluop

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.