Lana Del Rey najavila novi album „Lasso“: Evo kad izlazi

Del Rej je rekla gostima na Bilbordovoj manifestaciji pre Gremija da će njen sledeći album „Lasso“ izaći u septembru.

Lana je odala počast sa bine Džeku Antonofu, koji je u trci da postane tek drugi kreativac koji je u tri uzastopne godine osvojio Gremija za producenta godine, pridruživši se Babyfaceu.

„Džek me je pratio u Muscle Shoals, Nešvil, Misisipi, tokom poslednje četiri godine.“

Rezultat tog muzičkog putovanja je novi album koji bi trebalo da bude objavljen u septembru, pod nazivom Lasso, objasnila je ona. Ovo je njen deseti studijski LP. Predstojeće izdanje je nastavak pesme „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd“ iz 2023. godine, koja je zauzela 3. mesto na Billboard 200 listi.

Del Rej je inače opisala svoj prvi susret sa Antonofom, na jednoj od legendarnih zabava Klajva Dejvisa pre Gremija. „Bila je 2018. godina, posebno zanimljiva noć“, objasnila je ona, nakon što je raskinula sa dečkom samo nekoliko dana pre velike večeri izdavačke industrije – drugi put u svojoj javnoj karijeri. Trenutačno je sklopljeno prijateljstvo sa Džekom, koji je „prijatelj sa svima“. To prijateljstvo prešlo je u poslovnu saradnju, direktno u studio, gde je u jednom danu nastalo pet pesama. Njegove progresije akorda su „bezvremene, kao trenutno klasike“, objašnjava ona. A njegovi „instinkti su jedinstveni. I očigledno muzičar je „jedan u milion“.

Izvor: TOPFM-Billboard
Foto: Bigstockphoto/ Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.