Pravi filmski spektakl, „Dina: drugi deo“ pretpremijerno prikazan u CineStaru

Blokbaster „Dina: drugi deo“, koji na svetskom nivou već mesecima privlači pažnju, pretpremijerno je prikazan 28.02.2024. u CineStar bioskopima u Srbiji. U CineStaru u Beogradu (Ada Mall) priređen je poseban događaj CinePremiere uz „plavi koktel“ iz epruvete, DJ-a i sjajnu atmosferu.

Obožavaoci franšize Dina mogli su da dobiju originalne filmske postere, a oni najsrećniji i Dina knjige i poklone iz filma.

Glavne uloge ovog blockbustera nose najveća holivudska glumica mlađe generacije Zendaya i jedan od najtalentovanijih mladih glumaca Timotheé Chalamet. Uz Chalameta i Zendayu, u filmu glume i Rebecca Ferguson, Josh Brolin i Austin Butler, Florence Pugh i Dave Bautista, dobitnik nagrade Oskar Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling i oskarovac Javier Bardem.

Radi se o drugom delu spektakla Dina koji je 2021. godine oduševio gledaoce i kritiku i osvojio čak šest nagrada Oskar. „Dina: Drugi deo“ nastavlja priču iz prethodnog filma i gledaoce vodi u sasvim drugi svet u preko 160 minuta čistog uživanja, napetosti, vizuelne i zvučne čarolije prepune neverovatnih scena uz nove likove i ljubavnu priču. Radnja nastavlja putovanje Paula Atreidesa, sada ujedinjenog s Chani i Fremenima, dok je na ratnom putu osvete protiv onih koji su uništili njegovu porodicu. Suočen sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog svemira, nastoji da spreči užasnu budućnost koju samo on može
predvideti.

Izvor: Top FM, ProPR
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.