Samsung predstavlja Galaxy Ring

Samsung je nedavno lansirao svoj najnoviji proizvod, Galaxy Ring, inovativan uređaj koji pruža detaljno praćenje zdravstvenih parametara, uključujući rad srca, kvalitet sna, brzinu otkucaja srca, disanje i mnogo više. Ovaj elegantan uređaj dostupan je u tri različite boje: platina srebro, keramička crna i zlatna.

Uprkos sofisticiranom izgledu, Galaxy Ring je iznenađujuće lagan. Njegov blago konkavni oblik obezbeđuje udobnost prilikom nošenja, a svaka boja dostupna je u različitim veličinama, obuhvatajući širi opseg opcija od uobičajenog, s veličinama označenim od S do XL na unutrašnjoj strani trake.

Dr Hon Pak, Samsung-ov potpredsednik za digitalno zdravlje, nije detaljno otkrio senzore prisutne u prstenu, ali je naglasio sposobnost uređaja da pruži uvid u san na temelju pulsa, pokreta i respiratornih pokazatelja. Pak je takođe najavio proširenje saradnje između Samsunga i Natural Cicles, kompanije koja već integriše praćenje menstrualnog ciklusa i plodnosti u Galaxy Watch seriju.

Ovo partnerstvo stavlja Galaxy Ring u konkurentan polažaj s Oura Ringom. Što se tiče trajanja baterije, veličina baterije neznatno raste s povećanjem veličina opsega na Galaxy Ringu, ali Pak nije mogao da pruži tačne procene trajanja baterije.

Izvor: TopFm
Foto: youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.