Beyonce najavila novi kantri album

Juče je Bijonse otkrila naziv drugog čina svoje navodne trilogije. Na njenoj službenoj stranici i društvenim mrežama je objavljeno da će se novi album zvati “Cowboy Carter”.

U nedelju na Superboulu, Bijonse je najavila novi album izdavanjem dva singla „16 Carriages“ i „Texas Hold ‘Em“. Drugi je bio broj 1 na Billboard Hot 100 i još uvek je broj jedan na UK Singles listi. Bijonse je inače ušla u istoriju kao prva crnka ikada na vrhu Bilbordove liste Hot Country Songs.

Sa najavom naslova albuma, slavna pevačica je predstavila četiri varijante izdanja albuma na vinilu i u fizičkom paketu, a konačna ilustracija albuma i lista numera će biti otkrivena kasnije.

Fanovi su spekulisali o skrivenim temama i motivima iza naslova „Carter Cowboys“ i promo umetnosti koja prikazuje krilo Rodeo kraljice na sedlu. Osim što se udala za prezime, pevačica odaje počast svojim južnjačkim korenima, uz vizuelnu referencu na boje državne zastave Lone Star i naklon američkom fudbalskom timu „Carter Cowboyss” u Dalasu u Teksasu.

Izvor: TOPFM, Clash
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.