Rajan gosling i njegov najbolji nastup na dodeli OSKARA

Rajan Gosling je nastupio na 96. dodeli Oskara, oduševivši prisutne, pa o ovom nastupu mnogi pričaju i dva dana kasnije. Izveo je „I’m Just Ken“ iz filma Barbi u kojem igra Kena, koji je takođe nominovan za najbolju originalnu pesmu na ovogodišnjoj ceremoniji.

Pesmu su napisali Mark Ronson i Endru Vajat, a prvi je bio jedan od izvršnih producenata na saundtreku filma „Barbi”. U nedavnom intervjuu, Ronson je otkrio da pesma „I’m Just Ken“ skoro da nije bila uključena u film jer se plašio da „neće uspeti“.

„I’m Just Ken“ je bila jedna od dve pesme iz filma „Barbi“ nominovane za najbolju originalnu pesmu na Oskaru, zajedno sa „What was i made for?“ Billie Eilish. Nagradu je dobila Bili Ajliš, ali je Gosling oduševio izvođenjem satirične pesme i napravio jedinstven šou.

Gosling je na pozornicu došao iz publike, obučen u ružičasto, što je u potpunosti bilo u skaldu sa njegovom ulogom. Pridružila mu se i gomila Kenova u odelima s kaubojskim šeširima, a deluje da je najviše uživala njegova koleginica iz filma Margo Robi, koja se naknadno i pridružila.  Tu su bili i glumci Ken Simu Liu, Scott Evans, Ncuti Gatwa i Kingsley Ben-Adir, a pridružio se i Slash i Wolfgang Van Halen.

Pogledajmo ovaj nastup!

Izvor: TOPFM
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.