Najprestižniji muzički festival na svetu: Počinje Koačela 2024

Pustinjski tereni se polako zagrevaju uoči Festivala muzike i umetnosti Coachella 2024. Trendi pre-festivalske žurke i aktivacije biće razbacane po celoj dolini kako bi posetioci festivala uživali.

Coachella je verovatno najpopularniji muzički festival na celom svetu, pa je podjednako važan ljubiteljima muzike, ali I influenserima I poznatim ličnostima koji na festival dolaze da bi bili viđeni. Malo je reći da se od ovogodišnjeg  festival očekuje mnogo.

Dakle kao i obično, mnoga od planiranih okupljanja će poslužiti kao teren za kreatore društvenih medija i posetioce A-liste koncerata. Neki od najposećenijih događaja kao što je Revolve Festival (koji će se održati 13. aprila) dočekuju goste kao što su Kim Kardashian, Post Malone, Jack Harlow, Cardi B i drugi.

Na glavnoj bini možemo da očekujemo ozbiljan šou. Nastupaju  Lana Del Rey, Tyler the Creator i Doja Cat koji će predvoditi festival, dok će No Doubt održati svoj prvi reunion nastup od 2015. godine.  Postava takođe ukjučuje umetnike kao što Peso Pluma, Lil Uzi Vert, Blur, Ice Spice, J Balvin and Jhené Aiko I mnoge druge…

Izvor: TOPFM, Variety
Foto: Bigstock, nd3000

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.