OBJAVLJEN TREJLER ZA NAJNOVIJI MARVELOV NASTAVAK „DEDPUL I VULVERIN“

Od reditelja Šona Levija (Shawn Levy), 25. jula na bioskopsko platno stiže Marvelov nastavak „Dedpul i Vulverin“ (Deadpool & Wolverine) sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmanom u glavnim ulogama.

Nakon šest godina pauze Marvelov filmski univerzum lansirao je među svetske fanove franšize jednog od svojih omijenih junaka, Dedpula. Spajajući ga i u priči i u samom naslovu filma sa najpoznatijim članom superherojskog tima X-Men, Vulverinom, njih dvojica prema prvim naznakama radnje filma ujedinjuju se sa namerom da spašavaju svet.

U repriznim ulogama Dedpula i Logana odnosno Vulverina ponovo su se našli glumci Rajan Rejnolds i Hju Džekman, a kao deo franšize koja je sa svojim nastavcima Dedpol 1 (2016.) i Dedpul 2 (2018.) bila veoma uspešna, lika Kolosusa ponovo tumači naš glumac Stefan Kapičić.

Reditelj Levi poznat i po franšizi „Noć muzeja“, ali i po filmu „Glavni heroj“ (Free Guy) na kom je već sarađivao sa Rejnoldsom, tokom CinemaCon-a ističe za kanadski Screen Rant da se oseća privilegovano jer se, kako kaže intenzivno govori o dve velike filmske zvezde, u njihovim najlegendarnijim ulogama.

„Ovo je treći Dedpulov film, ali ne bih ga naslovio sa Dedpul 3. Ovde je reč i o Dedpulu i Vulverinu,“ zaključio je on.

Podsetimo o kome je reč, pravo ime mu je Vejd Vilson i bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog retke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima tokom kojih su naučnici isprobavali mnogo toga, u čemu nisu u potpunosti uspeli. Vilson je zadobio oboljenje i celo telo mu je uništeno i prekriveno ožiljcima, koji postaju odbojni okolini. Kako je sve krenulo lošim putem, Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo i unutar njega nastaju dvojake ličnosti, sa kojima se često sukobljava. Naposletku, uz pomoć tretmana postaje besmrtan.

Kako bi sakrio svoj fizički izgled Vilson je iskreirao svoj prepoznatljiv kostim i postao anti heroj, Dedpul, koji ne bira sredstva za osvetu.

Izvor: Top FM, MegaComFilm
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.