Objavljen novi trejler filma „SVA LICA DOBROTE“ Jorgosa Lantimosa

Trejler za film „Sva lica dobrote“ (Kinds of Kindness) koji je svetsku premijeru imao na upravo završenom 77. Kanskom festivalu, a o kom se već mesecima govori, svakako sa razlogom jer stiže iz ruku internacionalno priznatog reditelja Jorgosa Lantimosa, upravo je objavljen za svetsku i domaću javnost.

Novi trejler filma čiji je glavni akter Džesi Plemons na pomenutoj smotri u Kanu osvojio nagradu za najboljeg glumca, otkriva deliće zamršene Lantimosove drame u kojoj Plemons tumači tri različite uloge i prelazi od pokornog biznismena, preko ožalošćenog policajca do biseksualnog pripadnika kulta.

Reč je o tročasovnom triptihu koji u prvoj priči prati čoveka koji pred sobom nema mnogo izbora prilikom pokušaja da preuzme kontrolu nad svojim životom. Film jednako opisuje i policajca koga takođe tumači Plemons, a koji je uznemiren kada se njegova žena koja je nestala, vrati kao potpuno drugačija osoba. Treća priča predstavlja članove sekte i poklonike neobičnog kulta.

Pored Plemonsa, glavnu ulogu igra i Ema Stoun koja je sa istaknutim grčkim rediteljem već sarađivala na njegovom filmu „Miljenica“ iz 2018. godine. kao i poslednjem naslovu „Jadna stvorenja“ ovenčanog sa četiri nagrade Oskar, od kojih je jedna od zlatnih statua upravo otišla u ruke samoj Stounovoj, za najbolju glumicu. Saradnik na ovom i na prethodnom filmu bio je i veoma aktuelni holivudski glumac Vilijem Defo, a uloge tumače i Mark Rafalo, Hong Čau, Margaret Kvoli i drugi…

Film „Sva lica dobrote“ naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od 12. septembra.

Izvor: Top FM, MegaComFilm
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.