Billie Eilish otvoreno o slavi: „Izgubila sam prijatelje“

Sa samo 14 godina, objavila je svoj prvi singl „Ocean Eyes“, a slavu je stekla već prvim EP izdanjem pod nazivom „Don’t Smile at Me“, koje je postiglo izvanredan uspeh.

Njen prvi album „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ doneo joj je svetsku popularnost tokom tinejdžerskih dana, a taj uspeh je dodatno potvrdio njen drugi album, „Happier Than Ever.“

Bili Ajliš je do sada osvojila tri Bilbordove nagrade, devet Gremija, a takođe ima i dva Oskara za pesme iz filmova „No Time to Die“ i „Barbie.“

Ipak, ona je priznala da slava donosi i loše stvari, a u njenom slučaju patila su prijateljstva, o čemu je pričala gostujući u podkastu Miss Me? na BBC Sounds-u.

„Izgubila sam sve prijatelje kad sam postala poznata. Odjednom, kao poznata, nisam mogla da se povežem ni sa kim. To mi je bilo vrlo teško“, rekla je Bili.

Samo su dve najbolje prijateljice iz detinjstva ostale uz nju, što je shvatila tek naknadno kada je pokušala da se seti ko joj je sve i dalje prijatelj.

„Kada mi je bio 20. rođendan, pogledala sam po sobi i tu su bili samo ljudi koji rade za mene. I svi stariji od mene po 15 godina ili više. To je bilo nešto najgore što mi se desilo i to me je nateralo da shvatim da je ovo posao i da me verovatno ne bi videli nikad više da odu.“

Kaže da joj je od tada sve teže da bude u prijateljskim odnosima sa kolegama sa posla, ali da je uspela da se ponovo poveže sa nekim od ranijih poznanika i prijatelja, prenosi Far Out Magazine.

Izvor: TOPFM, Far Out Magazine
Foto: youtube printscreen

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.