Taylor Swift najavila kraj turneje

Taylor Swift najavila je kraj jedne „ere“, odnosno, završetak svoje dugačke „The Eras“ turneje.

Poslednji koncert u okviru turneje održaće se 8. decembra 2024. godine, a turneja je počela 17. marta 2023. godine. Vest je objavila tokom svog 100. koncerta, koji je održan 13. juna u Liverpulu.

Od 17. marta 2023. godine, Taylor Swift je obišla Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Evropu, održavajući koncerte koji su obarali rekorde po broju posetilaca, a entuzijazam fanova na nekim koncertima izazvao je čak i tektonska pomeranja.

Poslednji koncert biće održan u kanadskom Vankuveru, a pre toga nastupiće u Torontu i u nekoliko gradova u SAD-u.

Osim što je potvrdila kraj turneje, Taylor se osvrnula i na uticaj iste na njen život: “Decembar se čini tako daleko, ali imam osećaj kao da smo upravo odradili prvi koncert turneje, jer je toliko zabavno zahvaljujući vama. Mislim da je ova turneja zaista postala ceo moj život. Jednostavno je preuzela sve. Znajte da cenim svaki najmanji napor koji ste uložili da bi ova turneja dostigla trocifreni broj nastupa.”

Pored činjenice da je „The Eras“ turneja s najvećom zaradom svih vremena, iznedrila je i najveći koncertni film u istoriji. Takođe, Taylor Swift je u aprilu izdala svoj album „The Tortured Poets Department“, što je rezultiralo dodatnim datumima koncerata na turneji.

Izvor: TOPFM
Foto: youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.