YouTube premium pretplatnici mogu da testiraju redizajnirani izgled

Tokom proteklih mesec dana, YouTube je testirao novi dizajn za desktop verziju, koji se većini korisnika ne dopada. Sada, Youtube pruža svojim Premium pretplatnicima priliku da sami testiraju ovaj redizajn.

Dostupan putem eksperimentalne stranice stranice za funkcije YouTube Premium-a, pretplatnici mogu da se odluče za novu „redizajniranu stranicu za gledanje“.

Ovaj novi redizajn se prvi put pojavio u aprilu i odmah je naišao na negativne povratne informacije od korisnika koju su ga testirali. Redizajn je uglavnom povučen u roku od nekoliko nedelja, ali je ponovo počeo da se uvodi krajem maja i nastavio je da se pojavljuje korisnicima od tada.

YouTube Premium pretplatnici sada mogu da se odluče za redizajn, sa promptom koji se pojavljuje na početnoj stranici YouTube-a, kako je Jordan Floyd primetio danas. Prompt traži od korisnika da „podele povratne informacije“ o redizajnu.

Kao što je pomenuto, javne povratne informacije od onih koji testiraju redizajn su uglavnom negativne. u opisu redizajna, YouTube promoviše „poboljšano iskustvo gledanja“ koje „olakšava pronalaženje srodnog sadržaja“ i „povećava“ pristup komentarima.

Izvor: Top FM
Foto: Bigstock/Pixinoo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.