Zayn objavio novi singl na kome gostuje SIA

ZAYN je u saradnji sa Siom, objavio novi singl, „Dusk Till Dawn,“ koji će se naći na njegovom budućem, drugom studijskom albumu.

Pesmu su zajedno napisali Zayn, Sia i Greg Kurstin (Adele, Sia, Foo Fighters), koji je ujedno i producent singla. Video spot za pesmu režirao je Marc Webb, reditelj filmova 500 Days of Summer i The Amazing Spider-Man serijala.

Glumica Jemima Kirke pojavljuje se u spotu, zajedno sa Zaynom. VIDEO SPOT REŽIRAO MARC WEBB.

„Mind of Mine,“ ZAYNov debi solo album, objavljen je prošle godine i odmah je postao globalni hit #1. Dvadesetčetvorogodišnji pevač postao je prvi Britanac kome je uspelo da mu prvi singl “PILLOWTALK” bude istovremeno na mestu #1 singlova u Ujedinjenom Kraljevstvu i u Americi. Za svoj debi solo poduhvat, ZAYN je višestruko nagrađivan, pa je tako na dodeli Američkih muzičkih nagrada, proglašen “Novim umetnikom godine”, na dodeli Billboard nagrada “Najboljim novim umetnikom”, dok je na na dodeli iHeartRadio osvojio nagradu za „Najbolji solo proboj“. Kao jedan od najatraktivnijih mlađih izvođača, ZAYN često krasi naslovnice poznatih modnih magazina, poput Vogue, VMan, CLASH, dok ga je britanski GQ magazin u septembarskom broju proglasio „muškarcem sa najviše stila“.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.