Nova pesma Sema Smita

Nakon singla „Too Good At Goodbyes“, Sam Smith predstavlja novu pesmu „Pray“ sa izdanja „The Thrill Of It All“ koje će biti dostupno od 3. novembra.

Produkciju novog singla potpisuju Jimmy Napes, Steve Fitzmaurice, kao i čuveni Timbaland, dok je sam singl inspirisan Samovom posetom Iraku, kao i ljudima koje je tamo upoznao.
„Želeo sam da pišem o tome kako otvaram oči, kako postajem svestan dešavanja sa druge strane sveta, a to nekada nije uopšte lepo“, izjavio je Sam povodom svoje posete Iraku.
Uz već pomenute saradnike, Sam je na novom albumu sarađivao sa producentima i muzičarima kao što su Malay, Jason „Poo Bear“ Boyd, Stargate i YEBBA.

Kako bi proslavio povratak na muzičku scenu, Sam Smith je održao niz intimnih nastupa u Londonu, Njujorku, Los Anđelesu i Berlinu, a razlog više za slavlje je definitivno uspeh najavnog singla „Too Good At Goodbyes“.

Tri godine nakon objave debitantskog albuma, Sam Smith je danas jedan od najuspešnijih muzičara na svetskoj muzičkoj sceni. Album „In The Lonely Hours“ je prodat u više od 12 miliona primeraka, dok je osvojio i brojne trending liste.
Dobitnik je tri BRIT, četiri Grammy, šest MOBO, tri Billboard Music, Golden Globe, kao i mnogih drugih prestižnih nagrada.

Singl „Pray“ je u Srbiji dostupan preko servisa Deezer i Google Play.

Izvor: Universal Music Serbia-TOPFM

Foto: Bigstockphoto/Debby Wong

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.