Samsung Galaxy X sa preklopnim ekranom stiže uskoro?

Nakon dobrih pet godina, koliko se šuška o Samsung-ovom smartfonu sa savitljivim ekranom, možda je sada zaista došlo vreme da napokon ugleda i svetlo dana. Naime. već nekoliko nedelja bespućima interneta kruže informacije o izvesnom modelu Galaxy X, koji bi trebao da ima sve karakteristike „preklapanja“.

Radi se o uređaju koji bi kad se „otvori“, trebao pokazati svu raskoš velikog ekrana. Dakle, ekran bi bio savitljiv samo u onom delu gde bi se preklapao, čime je izbegnut imperativ ugradnje savitljivih komponenti, za koje ni ne znamo postoje li uopšte.

Ako je verovati najnovijim glasinama koje su se pojavile ovih dana, Galaxy X bi službeno mogao da bude predstavljen već početkom sledeće godine na CES-u u Las Vegasu, dok bi vreme oko MWC-a u februaru, odnosno martu, trebalo da bude rezervisano za Galaxy S9.

Takođe, informacije koje su izmigoljile iz Samsung-ovih odaja u Koreji govore da bi preklopni Galaxy X bi mogao da bude proizveden u ograničenoj količini od 100.000 primeraka, što se može protumačiti nekom vrstom ispipavanja pulsa tržišta.

Izvor: itvesti/TOPFM

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.