Deadpool 2: Zavirite u prve kadrove

Stigao je prvi tizer za film „Deadpool 2“ koji u bioskope stiže 31. maja 2018. godine!

Prvi tizer je sve, samo očekivan! Deadpool prikazuje svoju umetničku stranu i daje savete gledaocima, ali ipak u jednom trenutku publika ima priliku da vidi prve kadrove iz predstojećeg filma.

Kao i u prvom delu, i u novom filmu o omiljenom anti-heroju Stefan Kapičić će se naći u ulozi Kolososa.

– Kampanja za Deadpool 2 nastavlja tamo gde je stala nakon mega uspešnog prvog dela. To što radi Fox i Rajan Rejnolds za promociju filma je jedna od najboljih, najčudnijih i najsmešnijih kampanja ikada. Bob Dedpul Ros je genijalno iskorišćen, a ovih par sekundi originalnog materijala iz Deadpool 2 samo su početak totalnog ludila. Nastavak će doneti toliko novog za našu franšizu počevši od još mnogo akcije, smeha, genijalnih novih likova poput Cable (Josh Brolin) i Domino (Zazzie Beets), ali i jako puno Kolososa. Jako sam ponosan i zahvalan što imam tako veliku ulogu u jednom ovako specijalnom blokbasteru. Tako da spremite se, jer nas očekuje 2018. godina Deadpoola, izjavio je Kapičić povodom izlaska prvog tizera.

Uz Rajana Rejnoldsa i Stefana Kapičića, na velikom platnu ćemo imati priliku da gledamo Morenu Bakarin, Džoša Brolina i Brijenu Hidebrand.

Izvor: MCF-TOPFM

Foto: Bigstock-toxawww

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.