Stara ekipa, nove avanture

Najpoznatija porodica narednog leta vraća se na velika platna u filmu „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ u istom sastavu, ali sa novim avanturama i nevoljama i u potpuno novom okruženju.

Kako čak i čudovišta moraju s vremena na vreme da uzmu odmor, u ovom nastavku gledaoci će moći da uživaju u jednom nezaboravnom letovanju. Kako sa Drakulom i njegovom družinom nikada ništa ne ide glatko i jednostavno, tako će i ovo letovanje biti začinjeno sa brojnim dogodovštinama i humorom, a i potencijalnim opasnostima.

U trećem nastavku ovog animiranog hita Mavis iznenadi Drakulu porodičnim putovanjem na luksuznom kruzeru kako bi se odmorio od vođenja hotela. Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima prijatno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može da odoli ni ostatak Drakuline ekipe pa se i oni pridružuju putovanju.

Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. Ali ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne žene kapetana broda. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji oca od nje. Ali niko zapravo ne zna da je ona potomak Abrahama drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Balansirati između porodice, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji i hoće li se s ovog krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni, saznajte ovog leta u bioskopima.

U originalnoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim junacima su pozamjili: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks. Imena domaćih glumaca koji će svoje glasove pozajmiti u sinhronizovanoj verziji će biti uskoro potvrđena.

Izvor: Confilm-TOPFM

Foto: Bigstockphoto-DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.