Zvezda GOT u akcionom filmu

Sve popularniji Džejson Momoa, koji je javnost osvojio ulogom Kal Drogoa u seriji „Igra prestola“, u domaće bioskope stiže u novom akcionom filmu „Pod pretnjom“, koji će se od četvrtka, 15. februara naći na repertoaru domaćih bioskopa.

Film je sniman na autentičnim lokacijama maltene zaleđene Kanade, a scene borbi, koje su pažljivo osmišljene i pripremane, istakle su glavnu zvezdu filma, Džejsona, koji ističe značaj akcionih filmova. „Ljudi vole akcione filmove, vole da gledaju akcione scene. Pritom, ogroman trud i napor stoje iza tih scena. I to je vid umetnosti u filmu. Šteta je što ne postoje nagrade, tipa Oskar za akcione scene”.

Momoa ne krije da je uživao snimajući, iako su uslovi bili veoma teški. “Bilo je jako hladno, I samim tim iscrpljujuće. Ipak smo imali ozbiljne koreografije tih scena borbi, koje snimate po velikom snegu i dubokom minusu, ali vredelo. Mislim da će svi ljubitelji dobre akcije uživati”, dodao je Momoa. U filmu igraju i sjajni Stiven Leng kao I Džil Vagner.

Snežna oluja sprečava grupu kriminalaca da kamionom transportuju drogu. Nakon što kamion sleti sa puta, sakrivaju robu u usamljenoj kolibi u šumi u nameri da se kasnije vrate po nju. Plan im kvari mladi drvoseča Džo Braven koji sa porodicom dolazi da zatvori kolibu zbog oluje i tu pronalazi heroin.

Kriminalci odlučuju da pobiju celu porodicu i time uklone svedoke, ali ni to ne ide po planu. Drvoseča kreće u borbu za svoju porodicu na život i smrt.

Izvor: TOPFM-FAME Solutions

Foto: Bigstockphoto-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.