Sean Paul u Beogradu 22. maja

Jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda, Sean Paul, održaće svoj prvi koncert u Srbiji 22.maja 2018. u Hali sportova Ranko Žeravica.

Harizmatični Jamajčanin, dobitnik dve Gremi i četiri MOBO nagrade, poznat je po impresivnoj muzičkoj karijeri, tokom koje je objavio preko trideset svojih hitova, među kojima su “Get Busy”, “Gimme The Light”, “We Are Burning”, “Like Glue”, “Temperature”, “She Doesn’t Mind” i ostale numere koje obaraju rekorde gledanosti na YouTube kanalu.

Multiplatinasti umetnik autor je preko 200 svetskih hitova, koje je izvodio u duetima sa najvećim svetskim zvezdama – Rihanna, Sia, Beyonce, David Guetta, Enrique Iglesias, Dua Lipa, Kylie Minogue, Clean Bandit, Jay Z, Santana i Missy Elliott su među privilegovanim artistima, s kojima je dostigao multimilionske tiraže. Od toga, 38 singlova ušlo je u prvih 100 na američkoj i engleskoj top listi – 19 numera našlo se u prvih 10, dok je čak 8 singlova stiglo na prvo mesto pomenutih lista!

Prodaja ulaznica je dostupna po po sledećim kategorijama – parter 2.500,00 dinara, Fan Pit 2.900,00 dinara, tribine 3.300,00 dinara i VIP 3.900,00 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Hale sportova i Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs

Izvor: TOPFM-CHARMMUSIC

Foto: Bigstock-DFP Photographic

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.