Izvan granica realnosti premijerno 2. maja

Film „Izvan granica realnosti“, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas.

Svečana premijera filma, uz prisustvo Miloša Bikovića i reditelja Aleksandra Boguslavskog, zakazana je za 2. maj u 20h u Kombank dvorani, nakon čega će biti održana i projekcija u 21h u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Za ulogu pljačkaša kazina sa natprirodnim moćima Biković je dobio svoju prvu nagradu – za otkriće godine, i to na festivalu Los Anđeles-Italija. Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Karte za svečanu premijeru u Kombank dvorani su od danas u prodaji preko prodajnih mreža Eventim i DD Tickets. Takođe, karte za projekciju u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center mogu se kupiti od danas na blagajni bioskopa.

Nakon premijernog prikazivanja, film „Izvan granica realnosti“ će se naći na repertoarima bioskopa širom Srbije od 3. maja.

Izvor: TOPFM-MCF

Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.