Pretraživanje: A šta vi radite kada ste na internetu?

Triler Pretraživanje (Searching) od jeseni naći će se na bioskopskim platnima, a ovo ostvarenje gledaoce će naterati da se zapitaju koliko zaista poznaju svoje bližnje, te da razmisle kakav digitalni trag ostavljaju iza sebe.

Ima nečega u internetu i svim tim ekranima,računarima, mobilnim telefonima preko kojih delimo poruke, uspomene ali i tajne. Ekrani su postali prozori naših života i upravo preko takvog jednog prozora glavni junak filma proživeće najgore dane svoga života.

David Kim, koga igra glumac Džon Čo, shvata da mu je nestala ćerka Margot koja ima samo šesnaest godina. Počinje lokalna policijska istraga koju vodi detektivka Rozemari Vik ali pošto i posle 37 sati nema nikakvih tragova, David odluči da pretraži mesto koje niko još nije pretražio, a gde se danas čuvaju sve tajne: računar svoje kćeri. David sada mora da prati digitalne tragove svoje kćerke kako bi pronašao put do nje. Otkrivajući sve više informacija o njoj David otkriva i da je zapravo uopšte nije poznavao i da se pre nestanka uplela u mrežu tajni i neobjašnjivih situacija.

Ovaj napeti triler ispunjen je preokretima, neobičnim kadrovima i snažnom porukom oca koji ne odustaje od potrage za svojom kćerkom ne birajući kanale preko kojih će doći do odgovara.

Osim fantastične Debre Mesing poznate po naslovnoj ulozi u seriji Vil i Grejs, u filmu u glavnim ulogama su i Džon Čo, Džozef Li i Mikele La. Reditelj filma je Aniš Čaganti.

Izvor: TOPFM-Con film

Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.